Werkplaats

De werkplaats van De Bonte Hont zit al sinds 1998 gevestigd op het bedrijventerrein aan de Trekweg tussen Westergeest en de Triemen. In onze werkplaats vindt de gehele productie van onze exclusieve collectie plaats. Menno van der Weg is destijds met zijn vader Hepke van der Weg het avontuur aangegaan.
Neem contact op

De Bonte Hont heeft als specialisme hout in combinatie met metaal of RVS. Van der Weg senior is jarenlang werkzaam geweest in de grootmetaal en met zijn kennis zijn we begonnen met het ontwikkelen van eigentijdse meubelen. We zijn in de loop van de jaren gespecialiseerd in het maken en ontwerpen van meubels, metalen deuren en veel meer.. Particulieren & bedrijven die een interieur op maat willen zijn bij ons aan het juiste adres.

Mensen die geen standaard spul in huis wensen, kunnen wij helpen en advies geven. Ondanks de exclusiviteit zijn de meubelen niet schrikbarend duurder waardoor wij voor iedereen iets passends kunnen aanbieden.

Hebben we u nieuwsgierig gemaakt? Dan willen we u van harte uitnodigen om een keer een kijkje achter de schermen te komen nemen in onze werkplaats te Westergeest. U kunt dan zelf ervaren hoe onze meubels met liefde en vakmanschap tot stand komen.