Banken

Of het nu gaat om een modulaire bank, een hoekbank of rechte bank. Bij De Bonte Hont worden alle mogelijke banken aangeboden. Ze zijn vormgegeven door Nederlandse ontwerpers en zijn van een hoge kwaliteit.
Neem contact op

Bij De Bonte Hont tref je unieke banken

Menno en Donna van De Bonte Hont creëren voor de showroom altijd een eigen opstelling en vragen de leveranciers om bijzondere en unieke banken samen te stellen. Een gelijke bank tref je nergens anders. Je hebt daarom altijd een unieke bank te pakken die uiteraard naar eigen wens in bepaalde opstelling in een woning te plaatsen is.

De banken zijn voorzien van hoogwaardige stoffen en samengesteld uit sterke materialen. Op deze manier is de aanschaf van een bank een duurzame investering. Zo’n bank heb je voor jaren.

Kies een bank op:

  • vorm
  • functie

Een bank kies je echter niet alleen op duurzaamheid, maar ook op uitstraling, kleur en zitcomfort. Het is daarom goed om eigen wensen helder te hebben. Een strakke bank als eyecatcher in het interieur is een heel andere bank dan een eentje die fungeert als loungebank van waaruit er naar films op een beamer gekeken wordt. Wees je daarom bewust van waar de bank voor moet dienen. In alle gevallen kan er bij De Bonte Hont voor een passende bank worden gekozen die matcht met de gewenste vorm en de functie.

Kies een bank op:

  • duurzaamheid
  • kwaliteit
  • zitcomfort
  • kleur
  • uitstraling

Heeft een bank alle eigenschappen die je wenst? Dan is het goed om na te gaan in welke opstelling je de bank wenst. Een rechte bank langs een wand? Een bank vrijstaand in de ruimte of in een hoekopstelling? Er is veel mogelijk, zeker als je kiest voor een bank die uit verschillende delen bestaat. Bespreek je wensen en dan is er altijd een passende bank te vinden. 

Wil je meer informatie over ons assortiment banken?

Neem dan gerust contact met ons op om informatie in te winnen of een afspraak te maken.