Eettafel

Een eettafel neemt veelal een centrale plek in ons interieur in. Of deze nu in een woonkeuken staat of in een huiskamer annex open keuken. Er wordt niet alleen aan gegeten. Er worden ook spelletjes aan gedaan, huiswerk gemaakt, met vrienden geborreld, met familie koffiegedronken en misschien zelfs wel gewerkt. De eettafel is daarom een belangrijk meubel in het interieur.
Neem contact op

Bij De Bonte Hont worden eettafels op maat gecreëerd die bestaan uit een stalen frame en houten blad. Volledig gemaakt naar ieders wens. Een vierkante tafel, een rechthoek of een ovale tafel. In klein formaat of juist een enorm langgerekte tafel. Het kan allemaal. Zo is er voor iedere ruimte een eettafel op maat te creëren.

Kies voor:

  • staalbewerking (gecoat, geborsteld)
  • kleur
  • formaat
  • houtsoort

De kleur van het staal kan steeds weer anders zijn. Het staal zelf is er ook in meerdere uitvoeringen zoals gecoat of geborsteld. Op die manier wordt geen tafel hetzelfde en staat er altijd een uniek product in huis.

Stel eigentijdse eethoek samen

Met een aantal prachtige stoelen, ook bij De Bonte Hont verkrijgbaar, wordt er op deze manier een eigentijdse eethoek samengesteld die volledig naar wens kan worden uitgevoerd. Misschien met een prachtig kleed eronder of een bijzondere lamp erboven? Voorzien van een stalen kunstwerk misschien of passend bij het keukenrek of het wijnrek van staal?

Op deze manier wordt de inrichting een geheel zonder dat er sprake is van een flauwe sfeer. Juist door het gebruik van al deze verschillende materialen blijft het interieur speels. Omdat de materialen van een hoge kwaliteit zijn, straalt die klasse uit. Om welke stijl het ook maar gaat.

Eetkamertafels van staal en hout

Een eetkamertafel van staal en hout past in ieder interieur. Of er nu gekozen wordt voor Scandinavisch en minimalistisch, strak en modern, frivool en Bohemian of vintage gecombineerd met design. De meubels van De Bonte Hont voegen zich gemakkelijk naar iedere stijl van wonen.

Meer weten over onze eettafels

Neem dan gerust contact met ons op om informatie in te winnen of een afspraak te maken.