Wijnrek

Staal is een prachtig materiaal om gebruiksvoorwerpen van te creëren. Een wijnrek is daar een goed voorbeeld van. In het staalatelier van De Bonte Hont worden prachtige wijnrekken gecreëerd, die in ieder interieur passen.
Neem contact op
  • hangend
  • staand
  • materiaal: staal en hout

De wijnrekken hebben stuk voor stuk een andere vormgeving. Het wijnrek kan zowel hangend of staand zijn. Voor louter wijnflessen bestemd of ook met ruimte voor bijvoorbeeld boeken of leuke woonaccessoires. Die kunnen kan dan naast de wijnflessen in dit rek worden opgeborgen. Het biedt niet alleen extra opbergruimte, maar is ook zeer decoratief.

Wat te denken van een wijnrek met plaats voor haardhout. Dat geeft niet alleen een rustiek uiterlijk, maar door gebruik te maken van staal én hout is het wijnrek in het interieur een prachtig element op zich. Met deze functies en het fraaie uiterlijk is het een volwaardig meubelstuk.

Wijnrek en tevens:

  • boekenkast
  • keukenrek
  • opbergplek voor haardhout

Zo’n rek voor wijnflessen kan in alle formaten gecreëerd worden. Tot zelfs wand vullend. De staande rekken kunnen tevens dienstdoen als boekenkast, opbergkast of als een keukenrek.

Wijnrek is fraai meubelstuk

Is een rustig en lichte inrichting wenselijk? Dan kan een wijnrek dat net boven de grond aan de wand wordt gemonteerd, juist dat effect geven. Zo’n meubel lijkt boven de grond te zweven. Een andere variant is een wijnrek naast de haard of houtkachel waar tevens haardhout in kan worden opgeborgen. Zo’n rek staat prachtig naast de haard en krijgt een centrale plek in het interieur.

Meer weten over onze op maat gemaakt wijnrekken

Neem dan gerust contact met ons op om informatie in te winnen of een afspraak te maken.