Interieur 3D visualisatie

Neem contact op

3D visualisatie

Ons familiebedrijf heeft de afgelopen jaren een ontwikkeling meegemaakt. Hepke junior is na het behalen van zijn Mbo diploma begonnen aan zijn HBO bouwkunde aan de NHL te Leeuwarden.
Tijdens zijn studie bouwkunde is de interesse gegroeid voor 3D visualisaties, op 5 mei 2020 is hij zijn eigen onderneming gestart bij de KVK onder de naam DBH visualisaties (De Bonte Hont Visualisaties). Binnen het bedrijf maakt hij de visualisaties van onze projecten zowel voor de particuliere als zakelijke klant.

Projecten

Je weet heel goed wat je mooi vindt, maar je kan er maar geen sfeer en samenhang in krijgen? Je kan je niet helemaal voorstellen hoe het er uit komt te zien. Bij ons ben je dan aan het goede adres, met onze jarenlange ervaring helpen wij u graag verder om een thuis voor u te creëeren. We kunnen helpen met de juiste meubels, kleuren en praktische indeling voor u te ontwerpen. Wij kunnen alleen nog een stapje verder. Wij kunnen uw eigen woning of bedrijfsruimte 3D visualiseren. Zo kan je meteen kijken hoe het er daadwerkelijk uit komt te zien.

2D & 3D plattegronden

Een stijlvol en praktisch ingerichte woning, kantoor of appartement kan worden gevisualiseerd aan de hand van een dynamische getekende plattegrond. Het geeft een schetsmatige indruk van de inrichtingsmogelijkheden. Wij werken met gediplomeerde interieur stylisten die op de hoogte zijn van de laatste woontrends en kunnen zich verplaatsen in de doelgroep. Het eindresultaat is altijd een aansprekend en overtuigend beeld.

Extreem realisme

De overtuiging willen we kracht bij zetten om het er zo realistische en echt mogelijk er uit te laten zien. We maken dan zorgvuldig gebruik van diverse Render programma’s. Het licht en de opbouw van beeld is cruciaal om de 3D visualisatie te maken. Vanwege onze unieke eigen gemaakte producten onderscheiden wij onze interieur impressies met dan van anderen. Ongekend realisme en sfeervolle verleidelijke beelden van jullie (t)huis.

Virtual Reality

Wij blijven innoveren bij ons jonge team. Het is de bedoeling dat we op korte termijn Virtual Reality kunnen aanbieden. Dit is een vervolg op de 3D visualisatie die we op dit moment kunnen aanbieden. Bij een Virtual Reality is het alsof je er middenin staat! Je kan met een VR bril door je bestaande, of nog te bouwen woning heen lopen. Hier kan je ervaren hoe de looproutes zullen zijn. Hoe groot de meubels in werkelijkheid zijn. De mogelijkheden zijn vrijwel onbeperkt en we kunnen niet wachten om hier mee aan de slag te mogen. Een echte belevenis in je eigen huis.

Tarieven

Alles wat wij aanbieden is maatwerk, zo ook onze 3D visualisatie. U bepaalt zelf welke visualisatie u graag zou willen. Wij hebben uiteraard een aantal standaardpakketten samengesteld met zeer scherpe tarieven. Deze pakketten zijn naar eigen wens uit te breiden. Nieuwsgierig naar de tarieven neem via de mail contact met ons op zodat wij u een offerte op maat kunnen geven.

Wil je meer weten over onze interieur 3D visualisatie

Neem dan gerust contact met ons op om informatie in te winnen of een afspraak te maken.