Kapstok

Een kapstok. Een bijzonder object waar we vaak nauwelijks aandacht voor hebben, maar dat enorm functioneel kan zijn. Wie kinderen heeft weet als geen ander dat jassen eindeloos rondslingeren.
Neem contact op

Maar ook ieder ander heeft veel baat bij een goede plek voor een of meerdere jassen. Hier dus een ode aan de stalen kapstok die een plaats verdient in het interieur. En daarom ook mooi mag zijn! Handgemaakt door de makers van De Bonte Hont.

Kapstok

  • staand
  • hangend
  • van staal

Bij De Bonte Hont worden kapstokken in het staalatelier gemaakt. Naar wens van de klant of naar eigen creativiteit van de makers die met veel vaardigheid het staal bewerken. Zo ontstaan er staande of hangende kapstokken in alle soorten en maten.

Een kapstok moet stevig en sterk zijn, want voor je het weet hangt deze vol met jassen, hoeden, tassen en wat al niet meer. Een kapstok blijkt daarom veelzijdiger dan in eerste instantie wordt gedacht.

Kapstok

  • in de hal of bij een andere entree
  • in de bijkeuken
  • op kantoor
  • in een slaapkamer

Een kapstok hoort in een entree thuis, maar kan ook een plaats krijgen in een bijkeuken, slaapkamer of kantoor. Passend bij het interieur, de uitstraling van de ruimte en zo gecreëerd dat deze niet over het hoofd kan worden gezien. 

Denk ook eens aan een bijpassende paraplubak

Wil je het helemaal afmaken dan is een paraplubak een product dat eigenlijk bij een kapstok hoort. Natuurlijk vindt ook deze zijn weg naar de makers van het team De Bonte Hond. Zo kunnen beide producten op elkaar afgestemd worden qua stijl en vormgeving. Van staal gemaakt en zeer duurzaam.

Al gedacht aan een kapstok voor in de hal of op kantoor? Informeer ernaar bij de makers. We gaan dan gezamenlijk om tafel om een mooi model kapstok te creëren die doet wat het moet doen. Plaats bieden aan jassen, tassen en hoeden. Opgeruimd staat netjes, aan een prachtige handgemaakte kapstok van De Bonte Hont.

Wil je meer weten over ons assortiment kapstokken?

Neem dan gerust contact met ons op om informatie in te winnen of een afspraak te maken.