Houtopslag

Een houtkachel of haard is een aanwinst in een interieur voor wie liefhebber is van de warmte van brandend hout. Het creëert in een woonkamer of keuken een centraal punt waar iedereen graag omheen wil zitten.
Neem contact op

Eén aspect van zo’n warmtebron wordt vaak vergeten: waar kan het hout worden opgeborgen? Misschien is er een grote houtstapel buiten of in een schuur te vinden, maar om niet steeds heen en weer te hoeven lopen om nieuw hout op het vuur te gooien, zetten veel mensen een mand of krat met hout neer. Dat kan ook anders.

Stalen wandkasten kunnen gewicht van houtblokken dragen

De stalen wandkasten van De Bonte Hont bieden op verzoek plaats aan houtblokken. Staal is een sterk materiaal dat het gewicht van hout prima dragen kan. Het kan wat hebben. Het geeft het interieur een rustiek beeld en het biedt gebruikersgemak. Het hout ligt voor het grijpen.

Denk eens aan een zwevende wandkast met plaats voor bijvoorbeeld boeken én blokken hout. Misschien past de televisie er wel op en biedt het ook plaats aan allerlei leuke accessoires.

Kasten van staal en hout

  • voor boeken
  • voor woonaccessoires
  • voor houtblokken
  • als tv-meubel
  • als roomdivider

Ook zijn er hoge wandkasten beschikbaar of kasten die als roomdivider dienen. Hoe fraai is het als daar ook de houtblokken in opgestapeld kunnen worden. Zo veel als je maar wilt. De kasten kunnen op maat worden gemaakt, helemaal naar wens. Passend in de ruimte en qua vormgeving afgestemd op het gebruik ervan. Wat moet er in de kast? Waar komt deze te staan? En aan welke voorwaarden moet de kast voldoen? Van staal en hout kan er vervolgens een zodanige kast worden gemaakt, in het staalatelier van De Bonte Hont, zodat er altijd een houtvoorraad in kan worden gelegd.

Wil je meer weten over houtopslag en de stalen wandkasten

Neem dan gerust contact met ons op om informatie in te winnen of een afspraak te maken.