Stalen videhek

Regelmatig zijn huizen uitgerust met een vide. Een vide is de benaming voor een open ruimte die over twee of meer verdiepingen doorgaat. Als een deel van een verdiepingsvloer wordt weggelaten, ontstaat er een vide. Hierdoor is er uitzicht op een lagere verdieping.
Neem contact op

Zo’n vide voelt ook wel als een soort balkon, en het geeft een benedenruimte hoogte waarmee een ruimte groter lijkt. Om zo’n vide veilig te bewonen is het belangrijk dat er een balustrade zit. In de vorm van bijvoorbeeld een hekwerk of lage wand.

Stalen viderek

  • in alle mogelijke kleuren
  • gecoat of gepoederd
  • op gewenste hoogte
  • als constructie voor glazen panelen of met ander materiaal
  • veilig gemonteerd

Bij De Bonte Hont worden speciaal voor vides stalen rekken gemaakt die zorgen voor een veilig gebruik van zo’n oppervlakte. Een stalen viderek wordt op maat gemaakt in het staalatelier en kan naar wens worden behandeld, gecoat of gepoederd.

Een wit of zwart viderek, of een rek in een andere kleur, is een echte aanwinst voor een ruimte. Omdat je er regelmatig tegenaan kijkt, moet het er fraai uitzien. Als tegenhanger van het stoere staal is glas een prachtig materiaal om de vide voor een deel mee af te sluiten. Met glazen panelen, stevig in een stalen constructie gemonteerd, ontstaat er een goed ogend geheel.

Makers van De Bonte Hont denken creatief mee

Maar het kan natuurlijk ook anders. De makers van team De Bonte Hont denken graag mee over de mogelijkheden en zijn creatief in het bedenken van soms onmogelijk lijkende oplossingen. Vreemde wanden, lastige constructies. Die zijn voor de makers geen problemen, maar uitdagingen. Laat altijd de wensen weten en dan zorgen we gezamenlijk voor de meest fraaie en in dit geval ook veilige oplossing.

Wil je meer weten over onze op maat gemaakte videhekken?

Neem dan gerust contact met ons op om informatie in te winnen of een afspraak te maken.