Lampen

Eén lamp is geen lamp, en ook weer wel. Wie voor de juiste verlichting in z’n woning kiest, komt vaak uit bij een heus lichtplan. Dat is niet voor niets. Je wilt leeslicht bij je favoriete lounchstoel, werkbaar licht boven het keukenblad, sfeerlicht in de zithoek, helder licht boven de eettafel. Iedere plek in huis vraagt om functioneel licht.
Neem contact op

Kies voor het juiste licht

  • sfeerlicht
  • werklicht
  • leeslicht

De lampen die De Bonte Hont biedt, zijn van alle mogelijke makelij, van alle markten thuis en bieden met name lees-, werk- en sfeerlicht. Ze zijn bovenal ook nog eens van een prachtig ontwerp. Staande lampen die een eyecather vormen in het interieur, bijzondere lampen voor boven de eettafel en ga zo maar door.

Lampen moeten functioneel zijn én mooi vormgegeven

Stel je een grote eettafel voor, door de makers in het staalatelier van hout en staal gemaakt, met daarboven een bijzonder fraaie lamp die heerlijk licht geeft om bij te eten of die een gezellige sfeer biedt als je met vrienden samen bent. In dit geval ontstaat er een prachtig geheel in het interieur waar je lang plezier van hebt. Zowel functioneel als mooi vormgegeven.

Kom kijken en doe inspiratie op

Kom eens kijken in de showroom. Daar zijn meerdere lampen te zien die passen bij de sfeer van de meubels die De Bonte Hont zelf maakt. Maar ook matchen met de banken en stoelen die deel uitmaken van de meubelcollectie. Op deze manier kan er veel inspiratie worden opgedaan voor de verlichting in de eigen woning. Een totaal lichtplan is in dit geval heus niet altijd noodzakelijk. Een nieuwe lamp nodig voor in een leeshoek? Een nieuwe tafel gekocht en op zoek naar een lamp die erboven past? Je kunt het zo gek niet bedenken of het team van De Bonte Hont kijkt mee voor de meest mooie, passende lamp.

Wil je meer weten over ons assortiment lampen

Neem dan gerust contact met ons op om informatie in te winnen of een afspraak te maken.