Vloerkleden

Vloerkleden zijn er allang niet meer louter voor het verminderen van tocht en koude voeten. Of er nu sprake is van een houten vloer, een gietvloer of laminaat. In alle gevallen passen vloerkleden prachtig in een eigentijds interieur.
Neem contact op

Bij De Bonte Hont tref je verschillende vloerkleden in meerdere dessins. Je kunt er een interieur helemaal mee ophalen. Kies voor een favoriet patroon, een lievelingskleur of ga eens voor ton-sûr-ton als het om kleuren gaat. In pastels of meer heldere kleuren. Er is veel mogelijk.

Vloerkleden

  • sieren een ruimte
  • geven kleur aan het interieur
  • accentueren ruimten
  • verbinden ruimten met elkaar
  • geven warmte, letterlijk en figuurlijk

Een ander aspect van gebruik maken van een vloerkleed is het afbakenen van een ruimte. Door ergens een vloerkleed neer te leggen markeer je als het ware dat deel. Zo kun je een zithoek accentueren, een eethoek meer cachet geven of gewoon een prachtig vloerkleed neerleggen in een tussenruimte waardoor deze plek echt gaat leven en letterlijk warmte krijgt. Het zorgt in dit geval dan ook nog eens voor een mooie verbinding tussen twee kamers. Met een vloerkleed kun je spelen, accenten aanbrengen, kleur in het interieur brengen en zoveel meer. Daarnaast geeft het natuurlijk een warm en comfortabel gevoel. Kom eens een kijkje nemen in de showroom naar de vloerkleden die door De Bonte Hont worden aangeboden. Ze zijn van een hoge kwaliteit en zijn niet louter een woonaccessoire, maar een waar woon-item dat thuishoort in ieder interieur.

Wil je meer weten over ons assortiment vloerkleden?

Neem dan gerust contact met ons op om informatie in te winnen of een afspraak te maken.