Eetkamer stoelen

Een eetkamerstoel is een meubelstuk dat je als vanzelf bij een eettafel bedenkt, maar de keuze voor de juiste stoel luistert nauw. Bij de handgemaakte eettafels door de makers van De Bonte Hont passen in ieder geval veel stoelen in alle mogelijke stijlen.
Neem contact op

Dat is het voordeel van het tijdloze materiaal waar de eettafels uit bestaan: hout en staal. Met stoelen is het mogelijk deze stijl te benadrukken of net even een andere look te creëren. Stoelen van staal, hout of welk ander materiaal dan ook verdienen een plaats aan de tafel.

Eetkamerstoelen moet je passen

Om comfortabel op zo’n eetkamerstoel te zitten, is met name de zithoogte belangrijk. Daarom is eetkamerstoelen ‘passen’ belangrijk. Het gaat erom dat ze goed zitten, goed voelen en dat de stoelen goed bij en onder de tafel aanschuiven. Uiteraard is de hoogte van de handgemaakte eettafel aan te passen. Deze is immers op maat gemaakt als er wordt gekozen voor een eettafel van staal en hout van De Bonte Hont.

Kies een eetkamerstoel op:

  • uitstraling
  • materiaal
  • kleur
  • vorm
  • comfort
  • zithoogte

Dan rijst de vraag welke bekleding de stoelen moeten krijgen. Van bijvoorbeeld stof of leer of welk materiaal dan ook maar. Nog een overweging: zijn armleuningen wenselijk of kies je liever stoelen zonder armleuningen?

Aan deze opsomming is wel af te lezen dat hoe vanzelf eetstoelen ook maar bij een tafel horen, de keuze voor de juiste stoelen niet altijd even makkelijk is. Neem je allemaal gelijke stoelen of een mix van verschillende modellen? De Bonte Hont biedt verschillende modellen eetkamerstoelen en van verschillende materialen. Door in de showroom goed rond te kijken en stoelen uit te proberen, wordt er altijd een passend model stoel gevonden.

Meer weten over ons assortiment eetkamerstoelen?

Neem dan gerust contact met ons op om informatie in te winnen of een afspraak te maken.