Spiegels

Of het nu een spiegel voor een badkamer betreft, voor in een hal of een andere plek in het interieur, deze wordt zelden over het hoofd gezien. Het is de reden dat een spiegel een volwaardig interieurstuk is en mooi van uiterlijk mag zijn.
Neem contact op

Wat te denken van een grote ronde spiegel omlijst met een rand van licht hout. Zo’n spiegel past mooi in een interieur met een rustige Scandinavische touch. Het blanke hout is herkenbaar.

Kijk eens naar en in onze spiegels

Ook een klassiek interieur biedt plaats aan een spiegel. Mogelijk met een donkere houten rand, zo mogelijk in een andere vorm.

Bij De Bonte Hont worden verschillende spiegels van meerdere merken aangeboden die je treft in de showroom. Kijk er gerust eens naar en zeker ook in. De spiegels passen in ieder interieur.

Spiegel creëert sfeer

Met een spiegel is altijd een mooie sfeer te creëren. Het geeft een kamer een ruimtelijker uitstraling, uiteraard afhankelijk van het formaat. Ook interessant: een hoekje creëren met als uitgangspunt een spiegel. Plaats er eens een stijlvolle (stalen) kast onder of een stevige plank. Zo creëer je al snel een gezellige hoek of fraaie wand.

Wil je meer informatie over ons assortiment spiegels?

Neem dan gerust contact met ons op om informatie in te winnen of een afspraak te maken.