Salontafel

Een salontafel is een onmisbaar item in het interieur. Of het nu gaat om een grote centraal geplaatste salontafel of een salontafel in een kleiner formaat naast een bank of fauteuil. Een salontafel kan een interieur een heel nieuwe of totaal andere uitstraling geven. Dat is vooral afhankelijk van het gebruikte materiaal en de kwaliteit ervan.
Neem contact op

De Bonte Hont creëert in het staalatelier prachtige salontafels van een hoge kwaliteit en naar eigen ontwerp. De tafels zijn gemaakt van een combinatie van staal en hout en bieden zowel een stoer als stijlvol uiterlijk.

  • hout
  • staal
  • handgemaakt
  • naar eigen ontwerp

Salontafel op maat gemaakt

Het is ook mogelijk een eigen ontwerp aan te dragen, in overleg te gaan over het formaat en de vorm van de salontafel. Deze wordt dan op verzoek in het atelier gemaakt. Daar komen vorm en functie op een zo optimaal mogelijke manier samen. Immers; als vorm en functie samenvallen, is er sprake van een ontwerp dat voldoet aan de eisen die het gebruik eraan stelt én het biedt een stijlvol uiterlijk.

Salontafel mogelijkheden

  • houten blad
  • blad opgedeeld in compartimenten
  • dienblad in tafelblad geïntegreerd

De salontafels hebben veelal een stalen frame. Het blad kan uit alle mogelijke soorten hout bestaan. Iedere tafel is uniek. Een salontafel kan ook bestaan uit een blad waarvan een deel fungeert als een dienblad. Dat is niet alleen functioneel maar ook speels. Het is bovendien altijd weer in te ruilen voor een ander oppervlak.  

Zo worden deze salontafels gemaakt met een grote dosis creativiteit. Je kunt er als het ware mee spelen en het uiterlijk ervan altijd weer wijzigen. Wel eens gedacht aan een goud- of chroomkleurig dienblad ‘in’ de salontafel verwerkt? Dat kan allemaal.

Wil je meer weten over ons assortiment salontafels?

Neem dan gerust contact met ons op om informatie in te winnen of een afspraak te maken.